Mine Ayman ile Sibel Tüzün SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile 90’ların başarılı ismi Sibel Tüzün, 22 Mayıs Cuma günü saat 22:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, karantina günlerinde birçok ünlü isim ile SuperHaber Instagram hesabında gerçekleştirdiği canlı yayınlarına devam ediyor.

Mine Ayman ile başarılı şarkıcı Sibel Tüzün, 22 Mayıs Cuma günü saat 22:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Canlı yayında müzik dünyasının nabzını tutacak ikili doğal taşlar, meditasyon ve yoga gibi birçok alana ilgi duyan Tüzün’ün spiritüel yönünü masaya yatıracak. Karantina günlerindeki bu samimi sohbeti sakın kaçırmayın.

Mine Ayman ile Sibel Tüzün SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

Mine Ayman ile Sibel Tüzün SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler Mine Ayman Sibel Tüzün Korona 22 Mayıs 90lar şarkı müzik albüm karantina günleri meditasyon yoga spiritüel doğal taşlar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.