Mine Ayman ile 90'ların unutulmaz ismi SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, 24 Nisan Cuma günü saat 22:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Koronavirüs sebebiyle evde bulunduğumuz bu karantina günlerinde birçok ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ile sevenleriyle buluşuyor. Canlı yayında hayranlarının da evlerinden dışarı çıkmamaları gerektiği mesajını veren ünlü isimler, şarkı söyleyerek, hayranlarıyla sohbet ederek ve gelen soruları yanıtlayarak keyifli dakikalar geçiriyor.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, ünlü şarkıcı Reyhan Karaca ile 24 Nisan Cuma günü saat 22:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Canlı yayında sağlık, müzik ve astroloji konuları ile ilgili sohbet edecek olan ikili, aynı zamanda Karaca'nın sevenleriyle buluşmaya hazırlanan yeni şarkısı hakkında konuşacak.

 

Mine Ayman ile 90'ların unutulmaz ismi SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler Mine Ayman Korona Karantina SuperHaber Instagram canlı yayın 24 Nisan reyhan karaca müzik şarkı 90lar evde kal Evde Kal Türkiye proje korona günleri karantina günleri tekli şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.