Mina Ceran aşk iddiası sonrasında sessizliğini bozdu! Jose Sosa ile...

Bir dönem Beşiktaş ile Trabzonspor’un formasını giydikten sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Arjantinli yıldız Jose Sosa ile ünlü fenomen Mina Ceran’ın aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Aşk iddialarının hemen sonrasında sessizliği ilk bozan Ceran oldu.

18 yıllık hayat arkadaşı Carolina Alurralde ile olan ilişkisine geçtiğimiz günlerde son veren Fenerbahçe’nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa’nın ismi ünlü fenomen Mina Ceran ile anılmaya başlanmıştı. Bir süredir İbiza’da tatilde olan çiften Ceran’ın son sosyal medya pozları dikkati çekmişti.

Mina Ceran aşk iddiası sonrasında sessizliğini bozdu! Jose Sosa ile...

İkilinin İbiza’da tatil yaptıkları haberleri gelirken çiçeği burnunda aşıkların birliktelik haberleri gündemde yer almıştı. Çiftin ayrıca sosyal medya hesaplarından farklı zamanlar içerisinde paylaştığı karelerdeki benzerlikte dikkatlerden kaçmadı.

Mina Ceran aşk iddiası sonrasında sessizliğini bozdu! Jose Sosa ile... - Resim : 2

Önceki günlerde Bebek’te kameralar tarafından görüntülenen Ceran’a yönlendirilen aşk iddiası sorusu akabinde, "Arkadaşız. Aramızda hiçbir şey yok" yanıtı verildi.

Mina Ceran aşk iddiası sonrasında sessizliğini bozdu! Jose Sosa ile... ile ilgili etiketler Jose Sosa Mina Ceran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.