Milyonluk Soru Belli Oldu! Kim Milyoner Olmak İster'de Batu Kazandı mı? İşte Sorunun Cevabı

Batu Alıcı isimli yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında milyonluk soruyu gördü. Son yıllarda hiçbir yarışmacı 1 milyon TL ödüle hiç bu kadar yaklaşmadı. Peki Kim Milyoner Olmak İster'de milyonluk sorunun cevabı nedir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 11 Aralık 2022 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde 1 milyon TL'lik sorusu soruldu. Batu Alıcı isimli genç yarışmacı, Milyoner'de uzun yıllardır görülmeyen milyonluk soruya ne cevap verdi? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı ve atv'nin fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de milyonluk soru ve cevabı haberimizde.

MİLYONLUK SORU VE CEVABI NEDİR?

Hangisi Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?

Bala Hatun

Banu Çiçek

Bamsı Beyrek

Bayındır Han

Doğru cevap: A Şıkkı! (Bala Hatun)

 

Milyonluk Soru Belli Oldu! Kim Milyoner Olmak İster'de Batu Kazandı mı? İşte Sorunun Cevabı ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.