Milyonların gözü bu zirvede: Erdoğan, Memur-Sen ve Kamu Sen görüşmesi sona erdi!

Milyonlarca memurun merakla beklediği Memur-Sen ve Erdoğan görüşmesi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen genel başkanlarını Beştepe'de kabul etti. 20 dakika süren görüşme sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen genel başkanlarını Beştepe'de kabul etti.

MASADA MEMURA EK ZAM TALEBİ VAR

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabul, saat 17.00'da başladı. Yaklaşık 20 dakika süren görüşmede memura ek zam talebi iletilirken, 3600 ek gösterge ve refah payı da konuşuldu. 

BAKAN BİLGİN DE GÖRÜŞMEDE YER ALIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre, kabulde Bakan Bilgin ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin yer alıyor. 

 

MEMUR-SEN: EK ZAM GÖRÜŞMELERİMİZİN BAŞLAMASINI İSTEDİK

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da dün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'le görüşmüştü. Görüşme sonrası Ali Yalçın şu paylaşımı yapmıştı:

"Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu olarak, Bakan Vedat Bilgin ile ek zam talebimizi görüştük. Ekonomideki dalgalanma nedeniyle alım gücü düşen kamu görevlileri için ek zam görüşmelerimizin başlamasını istedik."

 

KAMU SEN BAKAN BİLGİN İLE GÖRÜŞTÜ

Kritik görüşme öncesi bugün Türkiye Kamu Sen, Bakan Bilgin ile görüştü. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Bilgin'i makamında ziyaret ederek, çalışma hayatının sorunları, ek zam, refah payı, 3600 ek gösterge, vergi muafiyeti gibi konulardaki görüşlerimizi bir kez daha kendisine ilettik" dedi.

 

 

Milyonların gözü bu zirvede: Erdoğan, Memur-Sen ve Kamu Sen görüşmesi sona erdi! ile ilgili etiketler Memur-Sen Erdoğan Beştepe kamu sen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.