Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş resmen uyardı! 2023'e bırakmayın!

Yatırım araçlarına ve ekonominin diğer başlıklarına ilişkin sık sık açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kez milyonlarca vatandaşı uyardı. İşte detaylar…

Kendi alanında sayısız başarıla imza atmış olan ancak tüm Türkiye tarafından tanınması 2021 yılının sonlarına dayanan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz senenin eylül ayında yukarı yönlü hareketleri hızlanmış olan döviz kurları ile altın piyasasına ilişkin yapmış olduğu değerlendirmeler sayesinde vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Döviz kurları karşısında hızla değer kaybı yaşayan Türk Lirası’na ilişkin uyarılarda bulunan ve bu kapsamda da hem yatırımcılara hem de potansiyel yatırımcılara yol gösteren Memiş, bu sene de piyasalara ilişkin değerlendirmeleri ile gündemde büyük yankı uyandıran isimlerden birisi olmayı başardı.

Döviz kurları, altın piyasası, kripto paralar ve diğer alanlara ilişkin sık sık değerlendirmelerde bulunan ve uzun vadeli tahminlerini açıklayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, takipçileri ile iletişim kurduğu platformlardan birisi olan YouTube kanalı üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Bu kez ekonomi piyasalarına ilişkin tahminlerde bulunmaktan ziyade vatandaşları 2023 yılına girmeden uyarmayı tercih eden Uzman Memiş, önemli bilgiler verdi.

VERGİ BORÇLARINA VE VERASET İŞLEMLERİNE DİKKAT!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş resmen uyardı! 2023'e bırakmayın!

2023 yılına girilmesine sayılı günler kala YouTube platformu üzerinden önemli açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, milyonlarca vatandaşın dikkatini çekmeyi başardı. Sene sonu geçmeden tüm vatandaşların vergi borçları, yapılandırma ve veraset işlemleri başlıklarına ilişkin e- devlet sistemleri üzerinden sorgulama yapmaları gerektiğini belirten Memiş, bu işlerin 2023 yılına bırakılmaması gerektiğinin altını çizdi.

HARÇLAR KONUSUNDA UYARDI!

Pasaportlarının süreleri biten veya bitmek üzere olan, ehliyet yenilecek olan, araçlarına sigorta ve kasko yaptırmaları gereken milyonlarca vatandaşı uyaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılına girildiği an itibari ile harç bedellerinin ve diğer ödeme tutarlarının zamlanacağını ifade etti. En geç 31 Aralık gününe kadar bu işlemlerin tamamlanması gerektiğini ifade eden Memiş, aksi takdirde ödeme yükünün oldukça aratacağını belirtti.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş resmen uyardı! 2023'e bırakmayın! ile ilgili etiketler İslam Memiş vergi borç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.