Milyonlarca liralık vurgun yapmıştı! Çete lideriyle ilgili ortaya çıkan yeni detay 'pes' dedirtti

Yalova’da devre mülk sahiplerini, yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandıran 26 şüpheli, operasyonla yakalandı. Çete lideri R.T yaşadığı lüks hayatı sosyal medyada gözler önüne sererek şaşkınlık yarattı. Sevgilisine Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi eden R.T ile ilgili ortaya çıkan yeni detay pes dedirtti.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, devre mülk sahiplerini, yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandırdıkları öne sürülen çete üyelerini yakalamak için çalışma başlattı.

Milyonlarca liralık vurgun yapmıştı! Çete lideriyle ilgili ortaya çıkan yeni detay 'pes' dedirtti

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından çete üyelerinin çok sayıda kişiye devre mülk satışı yapabilme adına kredi çektirdiği ve bu paralara el koyduğu belirlendi. Harekete geçen ekipler, cuma günü düzenlenen operasyonla 26 çete üyesini yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Milyonlarca liralık vurgun yapmıştı! Çete lideriyle ilgili ortaya çıkan yeni detay 'pes' dedirtti - Resim : 2

MİZANSEN GÖRÜNTÜLERMİŞ

Gözaltına alınanlardan çete lideri olduğu değerlendirilen Ramazan T.’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı görsellerdeki lüks yaşamı dikkat çekti. Kız arkadaşıyla helikoptere binen Ramazan T.’nin Çırağan Sarayı’nda da evlilik teklif ettiği görüldü. Ramazan T.’nin mizansen olarak gözaltına alındığı ve gece kulübünde dans ettiği videoları da sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Milyonlarca liralık vurgun yapmıştı! Çete lideriyle ilgili ortaya çıkan yeni detay 'pes' dedirtti - Resim : 3

 

Milyonlarca liralık vurgun yapmıştı! Çete lideriyle ilgili ortaya çıkan yeni detay 'pes' dedirtti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.