Milyonlarca emekliye 2775 lira bayram ikramiyesi veriliyor! Kurban Bayramı'nda rekor zam geliyor

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli vatandaş bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediyor. Ramazan Bayramı’nda 1100 TL olan bayram ikramiyelerine Kurban Bayramı’nda %150 zam yapılacağı ve böylece rakam 2775 liraya çıkacağı iddia ediliyor.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi konusunda emekli vatandaşlar son rakamları yakından takip ediyor. Ramazan Bayramı’nda 1100 TL olarak ödenen emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı’nda zamlanacağı iddia ediliyor. 

%150 zamlanması beklenen emekli bayram ikramiyelerinin 2775 lira çıkması bekleniyor.

12 milyondan fazla emekli vatandaşın faydalanacağı bayram ikramiyesi sadece emekliler için bunun yanında dul, yetim, yaşlılık maaşı alanlarında yararlanabileceği bir seviyeye kadar geldi. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi açıklamasında, “Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak.” ifadeleri yer almış ve bayram ikramiyeleri 27-29 Nisan 2022 tarihlerinde emekli vatandaşların hesaplarına yatırılmıştı.

Milyonlarca emekliye 2775 lira bayram ikramiyesi veriliyor! Kurban Bayramı'nda rekor zam geliyor

9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyelerinin 3-8 Temmuz 2022 tarihleri arasında hesaplara yatırılması beklenmekte.

Kimler Emekli Bayram İkramiyesi Alabiliyor?

Bayram ikramiyesi; emekliler, ölüm aylığı alanlar, şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ile bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine veriliyor.

Milyonlarca emekliye 2775 lira bayram ikramiyesi veriliyor! Kurban Bayramı'nda rekor zam geliyor ile ilgili etiketler Kurban Bayramı emekli ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.