Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başlanacak

Milyonlarca emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri bugün hesaplara yatmaya başlıyor. İkramiyeler bin 100 lira olarak ödenecek. İşsizlik sigortası, engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri de cuma günü hesaplara yatırılacak.

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başlanacak. İkramiyeler 27-29 Nisan'da hesaplara yatacak, 1100 lira olarak ödenecek.

HANGİ EMEKLİNİN İKRAMİYESİ HANGİ GÜN ÖDENECEK?

Aylığını 17 ve 21 Nisan tarihleri arasında alan 4/A'lı işçi emeklilerine ikramiye ödemeleri de bugün yapılacak. 22 ile 26 Nisan arasında aylık alanların ödemeleri ise perşembe günü hesaplarına yatırılacak.

 

4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ödemeler haftanın son iş günü yapılacak. 4/C'li memur emeklilerine hem bayram ikramiyeleri hem de mayıs ayı aylıkları cuma ödenecek.

YAŞLI VE ENGELLİ MAAŞI VE İŞSİZLİK ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ

Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri erkene alındı. Nisan ayı işsizlik sigortası ödemeleri de Ramazan Bayramı nedeniyle öne çekildi.

İşsizlik sigortası maaşı 29 Nisan'da hesaplara yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ödemeleri PTT üzerinden gerçekleştirilecek.

 

 

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başlanacak ile ilgili etiketler emekli İkramiye maaş zam bayram aylık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.