Milyoner sevgilisini cinsel ilişki sırasında öldürdü!

Milyoner John Broadhurst, sevgilisi Natalie Connolly'yi seks sırasında öldürdü. Genç kadının iç kanama nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanırken, Broadhurst 3 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

John Broadhurst, 18 Aralık 2016'da İngiltere Kidderminster'da sevgilisi Natalie Connolly ile birlikte oldu. Sabaha karşı ilk yardım hattını arayan Broadhurst operatöre "çörek gibi ölü" (İngiltere'de hareketsiz, uzun zaman önce ölmüş anlamında kullanılan bir deyim.) diyerek partnerinin durumunu izah ediyor.

Olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, genç kadının öldüğünü tespit etti. Genç kadının yapılan otopsisinde ciddi iç travma dahil olmak üzere 40'tan fazla yarası olduğu belirlendi. Çiftin olay öncesinde kokain ve alkol aldıkları ifade edildi. Yaralanmaların bir kısmının merdivenden düşme sonucu meydana geldiği kaydedildi.

 Milyoner Broadhurst, geçtiğimiz yıl Birmingham Crown Court'ta üç yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak avukatları bu cezaya 'çok uzun' olduğu iddiasıyla itiraz etti. Ancak temyiz başvurusu, "açıkça aşırı olmadığını" söyleyen üç kıdemli yargıç tarafından reddedildi.

 

Milyoner sevgilisini cinsel ilişki sırasında öldürdü! ile ilgili etiketler Cinsel İlişki ölüm milyoner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.