Milyoner Baba filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

6 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Milyoner Baba adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Milyoner Baba hangi kanalda? Milyoner Baba oyuncuları kimlerdir?

6 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Milyoner Baba adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Milyoner Baba 2019 yılında vizyona girmiştir..

MİLYONER BABA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

2001'de başladığından beri devamını getirmek konusunda hızı ve öfkesi dinmeyen Zengin iş adamı Matvey'in iş ortağı hayatını kaybettiği sırada,iş ortağının kızı olduğunu iddia eden bir kadın çıkagelir ve mal varlığının yarısını ister. Matvey bunu kabul etmez fakat aslında onun tüm mal varlığı ölen ortağının üzerinedir çünkü birileri sürekli, tam bir çapkın olan Matvey'in çocuğu olduğunu iddia etmektedir.

Matvey, sonradan ortaya çıkan bu çocuklardan korumak için mal varlığını ortağının üzerine yapmıştır. Durum böyle olunca ortağının kızı onu beş parasız kapının önüne koyar. Matvey de yurt dışındaki bir bankada saklı olan ve mal varlığının tamamının aslında onun olduğunu gösteren belgeyi çalmak için, çocukları olduğunu iddia eden kişilerle iş birliği yapar.

MİLYONER BABA OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Roman Prygunav

Oyuncular: Vladimir Mashkov, Alexandra Bortich, Gela Meskhi

Tür: Komedi, Polisiye, Suç

Yapım Yılı: 2019 / 1 saat 41 dk

Milyoner Baba filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Milyoner Baba konusu nedir özet oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.