Milwaukee Bucks seride 2-0'ı yakaladı!

NBA play-off'ları Doğu Konferansı finalleri ikinci maçında Milwaukee Bucks, Toronto Raptors'ı 125-103 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti.

NBA play-off'ları Doğu Konferansı şampiyonu olma mücadelesinde Milwaukee Bucks, Toronto Raptors'ı 22 sayı farklı mağlup ederek seride avantaj yakaladı.

İlk periyoda hızlı giren Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo ve Ersan İlyasova ile bulduğu basketlerle çeyreği 14 sayı farkla 35-21 önde tamamladı.

Yakaladığı ivmeyi ikinci çeyrekte de sürdüren Bucks, devreye 64-39 önde girdi. İkinci yarıda Milwaukee'nin isabetli üç sayılık atışlarına karşılık veremeyen Toronto, Kawhi Leonard'ın çabalarına rağmen aradaki farkı kapatamadı ve maç 125-103'lük Milwaukee üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla NBA play-off'ları Doğu Konferansı şampiyonu olma yolunda önemli avantaj elde eden Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 30 sayı, 17 ribaund, 5 asist, milli oyuncumuz Ersan İlyasova 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile oynadı. Ersan, sahada olduğu 21 dakikada takımı +22 sayı farkı yakaladı ve bu istatistikte maçın en verimli oyuncusu oldu.

Seride 2-0 geriye düşen Toronto'da ise Kawhi Leonard'ın 31 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Kyle Lowry'nin 15 sayı, 4 ribaund, 4 asistlik performansı mağlubiyeti engellemede yeterli olmadı.

Serinin üçüncü maçı 20 Mayıs Pazartesi sabaha karşı 02.00'da Air Canada Centre'da oynanacak.

Milwaukee Bucks seride 2-0'ı yakaladı! ile ilgili etiketler NBA Ersan İlyasova Milwaukee Bucks Toronto Raptors
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.