Milwaukee Bucks-Phoenix Suns NBA final serisi ne zaman başlayacak?

NBA'de Doğu Konferansı final serisine evinde Atlanta Hawks'a yenilerek başlayan Milwaukee Bucks serinin sonunu iyi getirdi ve 4-2'yle adını finale yazdırdı. Giannis Antetokounmpo son 2 maçı kaçırdığı Wisconsin ekibinde Khris Middleton & Jrue Holiday tarihi performans sergiledi.

NBA'de finalin adı belli oldu; Milwaukee Bucks-Phoenix Suns... Batı Konferansı finalinde Los Angeles Clippers'ı 4-2'yle geçip 1993'ten beri ilk kez adını NBA finaline yazdıran Suns'ın rakibi, Doğu Konferansı final serisini Atlanta Hawks'a karşı kazanan Milwaukee Bucks oldu.

Seriyi 3-2 önde götüren Wisconsin ekibi, 6. maçı kazanıp işi bitirmek işin gittiği Atlanta'ta 107-118'lik galibiyetle mutlu sona ulaştı. Serinin 4. maçında sakatlanan ve 5. maçı kaçıran süper yıldız Giannis Antetokounmpo bu maçta da oynamadı. Yunan forvetin final serisinin yetişip yetişmeyeceği merak konusu...

KHRİS MİDDLETON YİNE COŞTU

Bucks'ın skor yükünü, 23'ü 3. çeyrekte olmak üzere 32 sayı atan Khris Middleton çekti.  Middleton ayrıca 7 asist yaptı ve 3 top çaldı. 29 yaşındaki guard, 5. maçta da 26 sayı, 13 ribaund, 8 asistle triple-double yapmaya çok yaklaşmıştı.

5. maçın diğer yıldızı Jrue Holiday ise 27 sayı, 9 ribaunt, 9 asist, 4 top çalmayla Middleton'a eşlik etti. Mike Budenholzer yönetimindeki Bucks, 1974'ten bu yana ilk, tarihinde 3. kez finale yükseldi. Geçen sezon da Konferans finali oynayan Milwaukee Bucks, Miami Heat'e sürpriz şekilde elenmişti.

 Milwaukee Bucks-Phoenix Suns NBA final serisi ne zaman başlayacak?

Batı Konferansı şampiyonu Phoenix Suns ile Doğu Konferansı şampiyonu Milwaukee Bucks arasındaki final serisinin ilk maçı, 7 Temmuz Çarşamba günü TSİ 04.00'te oynanacak.

Milwaukee Bucks-Phoenix Suns NBA final serisi ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Milwaukee Bucks NBA Phoenix Suns Jrue Holiday Khris Middleton Mike Budenholzer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.