Milwaukee Bucks ile Atlanta Hawks Doğu Konferansı final serisi 2-2'ye geldi

Doğu Konferansı final serisi 4. maçında Milwaukee Bucks'ı 110-88 mağlup eden Atlanta Hawks, seriyi 2-2'ye getirdi. İlk maçı rakip sahada kazandıktan sonra 2-1 geriye düşen Bogdanovic ve arkadaşları durumu yeniden eşitledi. Hawks'ın yıldızı Trae Young maçta forma giyemedi, Bucks'ta ise Giannis sakatlandı.

NBA'de Milwaukee Bucks ile Atlanta Hawks arasında oynanan Doğu Konferansı final serisi eşitlendi. Serinin 4. maçında Bucks'ı, State Farm Arena'da konuk eden Hawks, 110-88 galip gelerek seriyi 2-2'ye getirdi.

Yıldız ismi Trae Young'un sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta rakibini 22 sayı farkla yenen Atlanta Hawks 2-1 geriye düştüğü seriye denge getirdi. Normal sezonu Doğu'da 3. sırada bitiren Mike Budenholzer yönetimindeki Bucks, serinin 5. maçını kendi evinde oynayacak.

Wisconsin ekibinde Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo, maçta sakatlanarak oyun dışı kaldı. Kariyerinde 2 kez sezonun en değerli oyuncusu seçilen 26 yaşındaki forvetin sol dizinde gerilme tespit edilirken, 5. maçta görev alıp almayacağı bilinmiyor.

Ev sahibi ekipte veteran guard Lou Williams 21 sayı, 8 asist ve 5 ribaund; Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic 20 sayı, 5 asist ve 4 top çalma; Kevin Huerter 15 sayı, 7 asist ve 6 ribaund; Clint Capela da 15 sayı ve 7 ribaundla oynadı.

Bucks'ta ise Jrue Holiday 19 sayı, 9 asist ve 5 ribaund; Khris Middleton 16 sayı, 8 ribaund ve 5 asistle oynarken, 24 dakika süre aldıktan sonra 2. çeyrekte sakatlanan Antetokounmpo ise 14 sayı ve 8 ribaund üretti.

Milwaukee Bucks ile Atlanta Hawks Doğu Konferansı final serisi 2-2'ye geldi

NBA play-off'ları, yarın TSİ 04.00'te Los Angeles Clippers ile Phoenix Suns arasındaki Batı Konferansı final serisi 6. maçıyla devam edecek. Suns, seride 3-2 önde ve kazanırsa adını NBA finallerine yazdıracak.

Milwaukee Bucks ile Atlanta Hawks Doğu Konferansı final serisi 2-2'ye geldi ile ilgili etiketler Atlanta Hawks Milwaukee Bucks NBA Bogdan Bogdanovic Lou Williams
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.