Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks'e mağlup oldu!

NBA'de Milwaukee Bucks'ın 18 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Luka Doncic'ten yoksun Milwaukee deplasmanına çıkan Teksas ekibi Dallas Mavericks, salondan 120-116 galip ayrıldı.

NBA'de Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks karşısında maçtan 120-116 yenik ayrıldı. Şampiyonluk kazanan Kareem Abdul-Jabbar ve Oscar Robertson'lu kadrosuyla 1970-71'deki 20 maçlık galibiyet rekoruna çok yaklaşan Milwaukee'de, Giannis Antetokounmpo'nun 48 sayı ve 14 ribauntluk performansı yeterli olmadı. Takımın diğer oyuncuları Yunan yıldıza yeterince destek vermeyince, Milwaukee 8 Kasım'daki Utah'a 103-100 yenildikleri maçın ardından ilk kez salondan boynu bükük ayrıldı.

Ev sahibi ekipte maça ilk 5 başlayan isimlerden hiçbiri çift haneli rakamlara ulaşamadı. Bench'ten gelen Kyle Korver 17 sayıyla (7'de 5 3'lük) bu sezonki en yüksek sayı istatistiğini yakaladı.

Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks'e mağlup oldu!

ERSAN'DAN 11 SAYI

Milwaukee'de 17 dakika 18 saniye süre alan Ersan Ilyasova, karşılaşmayı 11 sayı 6 ribaunt'la tamamladı.

Sağ ayak bileğindeki burkulma nedeniyle yıldızı Luka Doncic'ten yoksun maça çıkan Dallas, son çeyreğe 86-76 önde girdi. Konuk ekip, bitime 23 saniyeye kadar da rakibinin aradaki farkı 7 sayıdan fazla düşürmesine izin vermedi. Dallas, maçta 41'de 16 üçlük isabetiyle oynarken, Seth Curry ve Kristaps Porzingis 4'er üçlükle takımlarına liderlik ettiler. Bu ikili de maçı 26'şar sayıyla tamamladılar ve galibiyette kilit rol oynadılar.

Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks'e mağlup oldu! ile ilgili etiketler NBA Dallas Mavericks Milwaukee Bucks Ersan İlyasova Giannis Antetokounmpo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.