Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks final serisi sürprizle başladı... Trae Young durdurulamıyor

NBA'de Doğu Konferansı final serisi Atlanta Hawks sürpriziyle başladı. Milwaukee Bucks'ı deplasmanda 116-113 mağlup eden Georgia ekibi seride 1-0 öne geçti. 48 sayı-11 asistle oynayan Trae Young, NBA efsanesi Dominique Wilkins'in rekoruna ortak oldu.

NBA'de Doğu Konferansı final serisi sürprizle başladı. Normal sezonu 3. sırada bitiren Milwaukee Bucks ile 5. sırada bitiren Atlanta Hawks'ın 7 maç üzerinden kozlarını paylaşacağı serinin ilk maçını Hawks 113-116 kazanmayı başardı ve 0-1 öne geçti.

Baştan sona çekişmeli geçen ve farkın hiç 10 sayıları geçmediği maçta Hawks'ın yıldızı Trae Young 48 sayıyla geceye damgasını vurdu. Young, kulüp efsanesi Dominik Wilkins'ten sonra 1988'den beri bir play-off maçında Hawks formasıyla en çok sayı atan isim oldu.

Hawks'ın uzun forveti John Collins 23 sayı-15 ribaundla double-double yaparken, Bogdan Bogdanovic 27 dakika süre aldı ve sadece 4 sayı üretti.

Maçın mutlak favorisi Bucks'ta ise süper yıldız Yannis 34 sayı, 12 ribaund, 9 asistle oynadı. Jrue Holiday'in 33 sayı, 10 ribaund ürettiği Wisconsin ekibinde Kris Middleton da 15 sayıyla oynadı. Serinin 2. maçı da Milwaukee Bucks'ın sahasında oynanacak.

Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks final serisi sürprizle başladı... Trae Young durdurulamıyor

BUDENHOLZER ESKİ TAKIMINA KARŞI

Sezon başında şampiyonluk adayları arasında gösterilen Bucks, geçen sezon da Doğu'da final oynamış ancak Miami Heat'e kaybetmişti. Mike Budenholzer yönetimindeki Wisconsin ekibi, bu kez adını NBA finaline yazdırmak istiyor. Tecrübeli koç Budenholzer, geçmişte Atlanta'daki başarılarıyla da NBA'i yakından takip edenler tarafından hatırlanıyor.

Yunan forvet Thanasis Antetokounmpo liderliğinde Miami Heat'i 4-0'la süpüren Milwaukee Bucks, şampiyonluk favorisi yıldızlar topluluğu Brooklyn Nets'i de 7 maçta geçmişti. Trae Young, Bogdan Bogdanovic ve John Collins gibi etkili isimlere sahip Hawks ise New York Knicks'i 4-1'le geçtikten sonra Philadelphia 76ers'ı da 7 maçta geçip adını finale yazdırmıştı.

Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks final serisi sürprizle başladı... Trae Young durdurulamıyor ile ilgili etiketler Milwaukee Bucks Atlanta Hawks NBA Trae Young Dominique Wilkins
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.