Milorad Dodik ile Şefik Caferoviç yarın Ankara'ya geliyor!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik ile Konsey üyesi Şefik Caferoviç’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle yarın Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sayın Milorad Dodik ve Konsey üyesi Sayın Şefik Caferoviç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle yarın ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Bu ziyaret, 7 Ekim 2018 tarihinde düzenlenen seçimler neticesinde göreve başlayan Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi’nin ülkemize gerçekleştireceği ilk resmi ziyaret olacaktır.
Görüşmelerde Türkiye ve Bosna-Hersek arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, çeşitli alanlarda işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacaktır.

Sayın Dodik ve Sayın Caferoviç’in ziyaretlerinde ayrıca, güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir.”

Milorad Dodik ile Şefik Caferoviç yarın Ankara'ya geliyor! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek Fahrettin Altun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.