'Milliyetçi' Aytun Çıray'dan tuhaf dolar mesajı

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, sosyal medya hesabından doların yükselişiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Kendisini 'milliyetçi' olarak tanımlayan Çıray, mesajında S-400'lerden, Libya'ya asker gönderilmesine; Suriye ve Irak operasyonlarından, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesine kadar pek çok konuya tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı da olan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, doların yükselişi ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 hava savunma sistemlerine, Libya'ya asker gönderilmesine, Suriye ve Irak'ta teröristlere karşı yapılan operasyonlara, TCMB Başkanının görevden alınmasına, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesine ve İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasına tepki gösterdi.

Yaşanan olayları tek tek sıralayan Çıray, dolardaki artışı da gündeme getirerek 'Bıkmadınız mı?' diye sordu.

Kendisini 'milliyetçi' olarak tanımlayan Çıray'ın Türkiye'nin iç ve dış politikadaki kararlı duruşunu ve terörle mücadele için attığı adımları eleştirmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

MİLLİ MESELELERDE BİLE TÜRKİYE'NİN KARŞISINDA

Takipçileri böylesi milli meselelerde bile ülkesinin yer almadığını belirterek Çıray'a tepkilerini dile getirdi.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

'Milliyetçi' Aytun Çıray'dan tuhaf dolar mesajı ile ilgili etiketler İzmir İYİ Parti Dolar Twitter aytun çıray
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.