Milli yüzücü Sümeyye Boyacı'dan büyük başarı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda, kadınlar 50 metre sırt üstünde yarışan Milli sporcu Sümeyye Boyacı büyük bir başarıya imza atarak dünya ikincisi oldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen şampiyonada, Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk ve Beytullah Eroğlu, 50 metre sırtüstü finallerinde mücadele etti.

Kadınlarda milli yüzücü Sümeyye Boyacı 44.74’lük derecesiyle gümüş madalyanın sahibi olurken, aynı yarışta mücadele eden Sevilay Öztürk ise 50.54’lük derecesiyle sekizinci sırada yer aldı.

Erkeklerde Türkiye’yi temsil eden Beytullah Eroğlu, 50 metre sırtüstünde 39.84’lük derecesiyle yarışı altıncı sırada tamamladı.

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı'dan büyük başarı! ile ilgili etiketler Türkiye İngiltere Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.