Milli yıldıza sakatlık şoku! Premier Lig yaramadı...

Premier Lig ekiplerinden Leicester City, Cengiz Ünder ile ilgili bir açıklamada bulundu. İngiltere devi milli yıldızın antrenman sırasında sakatlandığını ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City üzücü bir açıklamada bulundu. Çağlar Söyüncü ile birlikte forma giyen Cengiz Ünder'den kötü haber geldi.

Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers milli yıldızın antrenman esnasında sakatlandığını ve birkaç hafta sahalardan olmayacağını belirtti.

Roma'dan transferinin ardından İngiltere serüveni başlayan Cengiz Ünder, şu ana kadar takımında istediği süreleri bulamadı. Yıldız futbolcu, Çağlar Söyüncü'nün uzun süredir forma giydiği Leicester City'de 19 maça çıkarken 2 gol ve 3 asist üretmişti.

Milli yıldıza sakatlık şoku! Premier Lig yaramadı... ile ilgili etiketler sakatlık İngiltere Premier Lig Cengiz Ünder Çağlar Söyüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.