Milli yelkenci Ecem Güzel'den Tokyo 2020 değerlendirmesi

Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen 32. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden ve 44 sporcu arasında 20. olan milli yelkenci Ecem Güzel, "İlk olimpiyat maceram bugün 10. yarış sonrası tamamlandı. Tokyo tecrübesinin, gelecekte elde edebileceğimiz büyük başarıların zemini olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Tokyo 2020'de Türkiye'yi yelkende laser radial sınıfında temsil eden milli sporcu Ecem Güzel, elde ettiği tecrübenin gelecekte daha büyük başarılar getireceğine inandığını kaydetti. Twitter hesabından paylaşım yapan Ecem, "Tokyo tecrübesinin gelecekte elde edebileceğimiz büyük başarıların zemini olacağına yürekten inanıyorum. Bu sahnede yer almamızın gelecek birçok nesil için de ilham ve spora başlama sebebi olacağını umuyorum" dedi.

26 yaşındaki yelkenci şunları söyledi:

"İlk olimpiyat maceram bugün 10. yarış sonrası tamamlandı. Tokyo tecrübesinin, gelecekte elde edebileceğimiz büyük başarıların zemini olacağına yürekten inanıyorum. Bu sahnede yer almamızın gelecek birçok nesil için de ilham ve spora başlama sebebi olacağını umuyorum. 44 sporcu arasından 20. olmak... Daha iyi bir sonuç olabilir miydi? Mutlaka. Ama işler her zaman yolunda gitmeyebiliyor. Hele ki deniz, dalgalar, rüzgar ve birçok çevresel etkenin devrede olduğu yelken sporunda. Mesaj bizim için açık: daha çok çalışmak ve daha çok çalışmak. Verdiğiniz destekler, gönderdiğiniz mesajlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Yeni yarışlarda görüşmek üzere..."

8 YELKENCİYLE MÜCADELE ETTİK

Türkiye, Tokyo 2020'de yelken branşında 8 sporcuyla temsil edildi. Kadınlarda RS: X sınıfında mücadele eden Dilara Uralp oyunları 24. sırada tamamladı. Erkeklerde ise aynı sınıfta yer alan Onur Cavit Biriz 20. sırada yer aldı.

Milli yelkenci Ecem Güzel'den Tokyo 2020 değerlendirmesi

Milli yelkenci Ecem Güzel'den Tokyo 2020 değerlendirmesi - Resim : 2

Milli yelkenci Ecem Güzel'den Tokyo 2020 değerlendirmesi ile ilgili etiketler tokyo 2020 Ecem Güzel Yelken
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.