Milli voleybolcu Simge Aköz, Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş ile aşk mı yaşıyor?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Aras Ateşoğlu karakterini canlandıran 34 yaşındaki oyuncu Berkay Ateş ile 34 yaşındaki Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz’ün aşk yaşadığı iddia edildi.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş sonunda gönlünü voleybolcu bir güzele kaptırdı. Arkadaş ortamında kendisinden 4 yaş küçük Simge Aköz ile tanışan Ateş’in büyük bir aşk yaşadıkları konuşulmaya başlandı.

Milli voleybolcu Simge Aköz, Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş ile aşk mı yaşıyor?

Daha öncesinde Çukur, Alev Alev ve Anne dizilerinde rol alan Ateş’in set çalışması olmadığı zamanlarda Simge Aköz'ün maçlarını izlemeye salona gittiği öğrenildi. Geçtiğimiz günler içerisinde Simge Aköz ile Berkay Ateş’in Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt ve oyuncu Güven Murat Akpınar'la bir araya geldiği de ortaya çıkmıştı.

simge aköz

SİMGE AKÖZ KİMDİR?

23 Nisan 1991 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen Eczacıbaşı ve Türkiye A millî takımının voleybolcusu Simge Aköz, Libero pozisyonunda oynamaktadır. Sırasıyla İstanbul Artvin Spor Kulübü, UPS, Yeşilyurt (2010-2014), Çanakkale Belediyespor (2014-2015) ve Halkbank (2015-2016) takımlarında forma giyen Aköz son olarak Eczacıbaşı VitrA kadrosunda yer almaktadır.

 

Milli voleybolcu Simge Aköz, Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Berkay Ateş Sosyal Medya Simge Aköz Ebrar Karakurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.