Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan olay itiraflar! Meğer göründüğü gibi değilmiş...

Bir süre önce A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan 21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt, konuk olduğu YouTube kanalında çarpıcı itiraflarda bulundu. Tarzı ve renkli saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken Karakurt, "Hayatım Instagram'da ya da sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil" açıklamasını yaptı.

 2020 Tokyo Olimpiyatları ve CEV maçlarında dikkatleri üzerine çeken, Filenin Sultanları'ndan İtalyan takımına geçiş yapan başarılı milli voleybolcu Ebrar Karakurt, reklam yüzü olduğu markanın YouTube kanalına konuk oldu. Karakurt programda sporcu olmanın zorlukları ve tarzıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ebrar Karakurt

EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

"Kendi yolunda ilerlerken bir hayalin var mıydı?" sorusuna Ebrar, "Bu başarının küçüklüğümden beri hayalini kuruyordum. Voleybola ilk başladığım yıllardan beri kuruyordum. Hayalini kurduğum şeyleri şimdi birer birer gerçekleştiriyorum. Çok iddialı olacak ama en büyük hayalim Olimpiyat altını. 2024 Paris Olimpiyatları. Ben inanıyorum, neden olmasın?" yanıtını verdi.

Ebrar Karakurt'tan olay itiraflar! Meğer göründüğü gibi değilmiş...

''SPORCULUK BÜYÜK FEDAKARLIK DEMEK''

Spor kariyerinde yaptığı fedakarlıklarla ilgili, "Sporculuk demek, bence çok büyük fedakarlıklar demek. Aileniz, arkadaşlarınız ve etrafınızdaki bir sürü insandan fedakarlık veriyorsunuz. Doğum günü, arkadaş buluşması, bayram seyran kaçıran bir insan olarak, pişman olduğum konular sadece bunlar. Onun dışındaki yaşantımdan gayet mutluyum" açıklamasında bulundu.

Ebrar Karakurt'tan olay itiraflar! Meğer göründüğü gibi değilmiş...


MEĞER HAYATI GÖRÜNDÜĞÜ KADAR RENKLİ DEĞİLMİŞ!

Sosyal medyada göründüğü kadar mutlu olmadığını ifade eden Ebrar, "Orası o kadar renkli değil. Bolca antrenman, bolca stres, bolca hayal kırıklığı bazen stres, bazen çok mutluluk. Hayatım Instagram'da ya da sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil" dedi.

Ebrar Karakurt'tan olay itiraflar! Meğer göründüğü gibi değilmiş...

"HER RENGİ DENEMEYE ÇALIŞIYORUM"

Ebrar Karakurt, pembe saçı neden tercih ettiğiyle ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

“Yakışıyor, yapıyorum yani. Başka bir açıklaması yok. Çok düşündüm acaba bu yakışır mı, şu yakışır mı diye. Baktım ki benim yaptığım renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlar beğeniyor bu renkleri. Dedim ki artık ben ne yapsam yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum.”

Ebrar Karakurt'tan olay itiraflar! Meğer göründüğü gibi değilmiş...

EBRAR KARAKURT HAKKINDA

17 Ocak 2000'de dünyaya gelen Ebrar Karakurt, Türk milli voleybolcudur. Pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt'un boyu 1.96'dır.

Voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başlayan Karakurt, VakıfBank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

2000 doğumlu smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı buldu.

U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu.

2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselen Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

 

 

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan olay itiraflar! Meğer göründüğü gibi değilmiş... ile ilgili etiketler voleybol Sosyal Medya YouTube Ebrar Karakurt Igor Gorgonzola Novara
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.