Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan ilginç yöntem! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu

Voleybol Dünya Şampiyonası'nda harikalar yaratan Filenin Sultanları Polonya'nın Lodz şehrinde karşı karşıya geldiği Kanada'yı set vermeden devirmişti. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt maça damga vururken maçtan sonra da verdiği röportajla gündem oldu. Karakurt, röportaj verirken TRT muhabiri ile boy farkını bacaklarını açarak kapattı. Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Voleybol Dünya Şampiyonası'nda son 16 turuna Almanya'yı 3-0 mağlup ederek başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'nın Lodz şehrinde karşı karşıya geldiği Kanada'yı da 3-0 ile geçerek şampiyonada üst üste 6. galibiyetini elde etmişti.

Maçın yıldızıysa pasör çaprazı ebrar karakurt oldu. Maç sonrası Karakurt verdiği röportaj görüntüleri de maç kadar konuşuldu.

BOY FARKINA İLGİNÇ ÖNLEM

TRT Spor muhabiri Şeyda Şenürek'in paylaştığı görüntülerde Karakurt'un boyu muhabire yakın tutmak için bacaklarını açtığı görüldü. Şenürek, "Ebrar Karakurt ile maç sonu röportajımızdan Boylar anca bu kadar eşitlenebiliyor @karakurtebrar18" yorumunda bulundu.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan ilginç yöntem! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu ile ilgili etiketler Türkiye TRT A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları FIVB Dünya Şampiyonası Ebrar Karakurt
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.