Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile sevgilisi İmge ayrıldı! Birbirlerini sildiler

Mutluluklarıyla göz dolduran Ebrar Karakurt - İmge cephesinde sevenlerini üzen bir gelişme yaşandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan 21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un bir süredir aşk yaşadığı ve İtalya'ya giderken onu yalnız bırakmayarak yanında giden sevgilisi İmge ile yollarını ayırdığı iddia edildi. İkili birbirlerini sosyal medyadan takibi bıraktı ve birlikte çekilen tüm fotoğraf karelerini de sildiler.

İtalya’nın Novara kulübünde forma giyen A Milli Kadın Voleybol takımı yıldızlarından Ebrar Karakurt’un sevgilisi İmge’den ayrıldığı iddiası ortaya atıldı. İkilinin sık sık birlikte eğlenceli paylaşımlara imza attıkları sosyal medya hesaplarından birbirlerini takiplerinden çıktığı ve tüm fotoğrafları da kaldırdıkları görüldü.

 İtalya’da kariyerine devam eden A Milli Kadın Voleybol takımının yıldız isimlerinden Ebrar Karakurt hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak sevgilisi İmge’nin göğüs dekolteli pozunun altına çarpıcı yorumda bulunan Karakurt, takipçilerini oldukça şaşırtmıştı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile sevgilisi İmge ayrıldı! Birbirlerini sildiler

2021 yılının Mayıs ayından bu yana İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen Karakurt, 2 yıllık sözleşmeye imzasını atmıştı. Burada sevgilisi İmge’yle beraber sık sık fotoğraf paylaşımında bulunan yıldız oyuncu doğum gününden de bazı kareler paylaşmıştı. Sevgilisi İmge’nin derin göğüs dekolteli cesur pozunu yorumsuz bırakmayan Karakurt, ''Öldürdün, artık nabzımı yoklama'' paylaşımında bulunmuştu.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile sevgilisi İmge ayrıldı! Birbirlerini sildiler

SOSYAL MEDYADAN BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Ancak Ebrar Karakurt ile İmge’nin sosyal medyada birbirilerini takiplerinden çıkardıkları ve tüm fotoğrafları da sildikleri belirlendi. İkilinin bu hareketi ayrılık iddialarını daha da güçlendirdi.

 

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile sevgilisi İmge ayrıldı! Birbirlerini sildiler ile ilgili etiketler Sosyal Medya Ebrar Karakurt İmge
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.