Milli Takım'ı İrfan Can'ın düğünü yaktı!

A Milli Takım kampındaki koronavirüs krizine İrfan Can Kahveci'nin "vakitsiz" düğünü sebep oldu! Testi pozitif çıkan ve Norveç maçı öncesi kamptan ayrılan Cenk Tosun, "Ben her şeyime dikkat ediyorum. Düşüncesiz insanlar milli takım kampına virüs taşıyor" diyerek olay çıkardı.

Galatasaray ve Beşiktaş'taki koronavirüslü futbolcu sayısı 4'e yükseldi. 4 milli futbolcunun da virüsü İrfan Can Kahveci'nin düğününde kaptığı düşünülüyor.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre,  Cenk Tosun'un yaşananlara tepki göstererek, "Ben her şeyime dikkat ediyorum. Düşüncesiz insanlar milli takım kampına virüs taşıyor" diyerek tepkisini sert bir şekilde dile getirdiği öğrenildi.

Diğer yandan Galatasaray bugün iki futbolcusunun A Milli Takım'da koronavirüs kaptığını açıkladı. Sarı-Kırmızılı kulüpten bugün yapılan açıklamada "Milli takım kamplarında bulunan ve Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlandıktan sonra izolasyon sürecine başlanan bir futbolcumuzun yanı sıra, milli takım dönüşü sonrası bu sabah yapılan testinde pozitif sonuca rastlanan bir futbolcumuzun daha izolasyon, tedavi ve takip programına başlanmıştır" dendi.

"Bizim Çocuklar", Letonya maçı öncesi 4 ismi koronavirüs nedeniyle kamptan göndermek zorunda kalmıştı. Bu isimler Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz, Serie A'da Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan ve Galatasaraylı Emre Kılınç'tı. İkinci isim ise Taylan Antalyalı...

Fenerbahçe'nin devre arasında Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, 18 Mart'ta hayatını Gözde Doyran ile birleştirmişti. Düğüne, Fenerbahçe'ye transfer olduğu için aralarının bozulduğu iddia edilen Taylan Antalyalı da katılmıştı. İki futbolcu, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Riva'daki Milli Takım kampının ilk günü yaptığı ziyarette aynı masada yemek yerken fotoğraf karesine girmişti. Milli takım kampından sadece 1 gün önce gerçekleştirilen düğündeki temaslı konuklar nedeniyle virüs yayılınca olan Beşiktaş'a oldu. 

Milli Takım'ı İrfan Can'ın düğünü yaktı!

Sakatlıktan dönen ve A Milli Takım'a katılan Cenk Tosun yavaş yavaş form tutacakken düğün nedeniyle koronavirüs kapınca deliye döndü. Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda çok ihtiyaç duyduğu golcü oyuncu, "Ben Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim. Sorumsuz insanlar milli takıma virüs getirdi. Olacak şey değil" sözleriyle kamp yapılan otelden olaylı ayrıldı.

İrfan Can'ın da Cenk Tosun'a cevap verip kendisini savunması üzerine iki yıldız arasında bir anda gerginlik yaşandı. İstanbul'da bırakılan Cenk Tosun, daha sonra karantinaya girdi. İlk testi negatif çıkan Taylan'ın Malaga dönüşü pozitife dönmesi olayı ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Artık sadece İrfan Can'ın düğününe katılan futbolcular değil, Taylan'la temaslı tüm takım ve yakınları risk altında... 

Milli Takım'ı İrfan Can'ın düğünü yaktı! ile ilgili etiketler Cenk Tosun İrfan Can Kahveci A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.