Milli takıma alınmayan tecrübeli sol bek, "Umut Meraş, Caner Erkin'in ayakkabılarını taşır" paylaşımını beğendi

Şenol Güneş tarafından EURO 2020 kadrosunda Umut Meraş ve Rıdvan Yılmaz'a tercih edilen tecrübeli sol bek Caner Erkin, Twitter hesabından, "Umut Meraş, Caner Erkin'in ayakkabılarını taşır" paylaşımını beğendi. Caner'in bu beğenisi farkedilince sosya medyada kavga çıktı!

A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosuna alınmayan Caner Erkin, Türkiye-İtalya maçındaki kötü performansıyla eleştirilen Umut Meraş hakkında yapılan olumsuz yorumu beğenince sosyal medya ayağa kalktı!

İtalya karşısında özellikle Domenco Berardi'den yediği çalımlarla eleştiri oklarının hedefi olan Umut Meraş için çok sayıda eleştiri vardı. Bunlardan biri de bir Fenerbahçe taraftarının spor yorumcusu Emre Bol'un "Umut Meraş, Caner Erkin'in ayakkabılarını taşır" şeklindeki yorumunu paylaşmasıydı. Caner Erkin'in bu paylaşımı beğenmesi olay oldu... Tecrübeli sol bek tepkiler büyüyünce beğeniyi geri aldı.

Milli takıma alınmayan tecrübeli sol bek, "Umut Meraş, Caner Erkin'in ayakkabılarını taşır" paylaşımını beğendi

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş'ta 2 şampiyonluk yaşayan Caner, yine Güneş tarafından Umut Meraş ve Rıdvan Yılmaz'a tercih edilmişti. Son olarak Ay-Yıldızlılar'ın Letonya'yla oynadığı Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu maçında forma giyen Caner, 3-0'dan 3-3'e skorun sorumluları arasında gösterilmişti.

O maçtan sonra bir daha milli takıma çağrılmayan 33 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'den de ayrılması bekleniyor.

Milli takıma alınmayan tecrübeli sol bek, "Umut Meraş, Caner Erkin'in ayakkabılarını taşır" paylaşımını beğendi ile ilgili etiketler Caner Erkin EURO 2020 Şenol Güneş Umut Meraş A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.