Milli takım şarkısı tartışmalarında yeni perde: Kıraç'a o isimden destek

Ünlü şarkıcı Kıraç'ın Milli Takım için yazdığı şarkıya dikkat çeken bir destek geldi. Sosyal medyada tepki çeken şarkıyı Nihat Genç paylaştı

Ünlü şarkıcı Kıraç'ın Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Milli Takım için yazdığı şarkı büyük tepki çekmişti. Şarkıyla ilgili sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Şarkıya gelen tepkilerde en çok futbolcuların askerlere benzetilmesine dikkat çekildi. Twitter'da yapılan paylaşımlarda "Savaşta mıyız" yorumları yapıldı. Şarkı sözlerinin yanı sıra klip de tepki çeken bir başka unsur olarak ön plana çıktı.

NİHAT GENÇ'TEN DESTEK GELDİ

Kıraç'ın Milli Takım için yazdığı şarkıya tepkiler kadar destek de geldi. Destek veren isimlerden biri de Nihat Genç oldu. Nihat Genç, Twitter hesabında Kıraç'ın şarkısını "Haydi Milli Takım!" mesajıyla paylaştı.

Kıraç ise Genç'in paylaşımını alıntılayarak "Teşekkür ederim Nihat abi" ifadelerini kullandı.

 

MUSTAFA SANDAL'IN ŞARKISI DA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Euro 2020 yolundaki A Milli futbol takımı için Mustafa Sandal'ın hazırladığı "Bizim Çocuklar" adlı şarkı görücüye çıktı. Sandal'ın Derya Uluğ, Irmak Arıcı ve Eypio ile söylediği milli takım şarkısı sosyal medyada olumsuz eleştirilerin hedefi oldu.

Sandal'ın "Bizim Çocuklar" şarkısına sosyal medyada tepki gösterenler, Tarkan'ın 2002 Dünya Kupası'nda Türk milli futbol takımı için seslendirdiği "Bir oluruz yoluna" şarkısının çok daha iyi olduğunu savundu.

DEV MÜCADELE YARIN

Koronavirüs salgını sebebiyle 2020 yılında yapılması gereken Avrupa Futbol Şampiyonası ertelenmişti. Milli Takım, eleme grubunda Fransa ile birlikte bulunduğu grupta büyük bir başarı yakalayarak turnuvaya direkt katılma hakkı elde etmişti. Milli Takım, A grubunda İtalya, Galler ve İsviçre ile mücadele edecek. Milli takım ilk maçını yarın İtalya'ya karşı oynayacak. Roma'da oynanacak dev mücadele aynı zamanda turnuvanın açılış maçı olacak.

Milli takım şarkısı tartışmalarında yeni perde: Kıraç'a o isimden destek ile ilgili etiketler Kıraç Milli Takım Nihat Genç şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.