Milli Takım oyuncuları para alıyor mu? Futbolcular milli takımdan prim alıyor mu?

Dünya Kupası Elemeleri G Grubunda mücadele eden A Milli Futbol takımı bu akşam oynadığı Hollanda maçı ile hüsrana uğradı. Elemelerdeki tek ciddi rakip olan Hollanda'ya farklı mağlup olan milli takım oyunları para alıyor mu? Futbolcuların milli takımdan para alıpn almadıkları konusu merak konusu oldu.

Milli takım oyuncuları para alıyor mu, futbolcular milli takımdan prim alıyor mu soruları Dünya Kupası Elemeleri oynanırken gündem oldu. Dünya Kupası Elemeleri G Grubunda mücadele eden A Milli Futbol takımı bu akşam oynadığı Hollanda maçı ile hüsrana uğradı. Elemelerdeki tek ciddi rakip olan Hollanda'ya farklı mağlup olan milli takım oyunları para alıyor mu? Futbolcuların milli takımdan para alıpn almadıkları konusu merak konusu oldu.

Milli Takım oyunlarının prim alıp almadığıyla ilgili vatandaşların da gerek internette gerekse sosyal medyada araştırmaları da sürüyor.

MİLLİ TAKIM OYUNCULARI PARA ALIYOR MU?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'dan sorumlu yöneticisi Selim Soydan, daha önce yaptığı açıklamada EURO 2020 öncesi oynanan eleme maçları sonrası A Milli Takım'da primlerin gününde dağıtıldığını açıklamıştı.

A Milli Takım’da primler dağıtıldı

Selim Soydan, prim listesini Teknik Direktör Şenol Güneş'in belirlediğini söylemişti.

Milli Takım oyuncuları para alıyor mu? Futbolcular milli takımdan prim alıyor mu? ile ilgili etiketler Milli Takım milli takım oyuncuları pora alıyor mu futbolcular milli takımdan para alıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.