Milli Takım'ın Uluslar Ligi'ndeki maçlarını oynayacağı stadyumlar belli oldu

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar C Ligi'nde 4-14 Haziran 2022 tarihleri arasında oynayacağı dört karşılaşmanın stadyumları belli oldu.

Buna göre Ay-Yıldızlılar, gruptaki ilk maçında 4 Haziran Cumartesi günü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Faroe Adaları ile karşılaşacak. Millilerin 7 Haziran Salı günü deplasmanda Litvanya'ya konuk olacağı müsabaka ise başkent Vilnius'taki LFF Stadyumu'nda oynanacak.

Gruptaki üçüncü maçını 11 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Lüksemburg ile yapacak A Millî Takım, bu karşılaşmayı Lüksemburg Stadyumu'nda oynayacak. Ay-yıldızlılar, 14 Haziran Salı günü dördüncü maçında da Litvanya'yı Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda ağırlayacak. Tüm karşılaşmalar TSİ 21.45'te başlayacak.

GÜRSEL AKSEL STADI BİR İLKE İMZA ATACAK

Bununla birlikte Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu, Türkiye-Litvanya maçıyla birlikte de bir ilke imza atacak. Stadyum, faaliyete girdiği tarihten bu yana erkek A Milli düzeyinde bir müsabakaya ilk kez ev sahipliği yapacak.

Milli Takım'ın Uluslar Ligi'ndeki maçlarını oynayacağı stadyumlar belli oldu ile ilgili etiketler Milli Takım Türkiye bizim çocuklar Uluslar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.