Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar? A Milli Takım Dünya Kupası'na Nasıl Gider?

Türkiye gruptan çıkar mı? Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarına kaldığı yerden devam eden A Milli Futbol Takımı bu akşam Cebelitarık karşılaşmasına çıkıyor. Milli Takımın gruptan nasıl çıkacağı konusu da merak ediliyor. Grup liderliğinin artık mucize olduğu puan durumuna göre A Milli Takım 2. olarak Play-Off mücadelesine kalmak istiyor. Peki Milli Takım gruptan nasıl çıkar?

2022 Dünya Kupası'nın düzenleneceği Katar'a gitmek için kalan son iki maçını da kazanmak zorunda olan A Milli Takım G Grubu mücadelesinde bu akşam Cebelitarık ile karşılaşacak. Turnuvaya gidebilmek için bol gollü bir galibiyet elde etmek zorunda olan A Milli Takım Gruptan nasıl çıkar? Milli Takım Dünya Kupasına nasıl gider?

A MİLLİ TAKIM GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye, 2022 DÜnya Kupası Elemeleri G Grubunda yer alıyor. Cebelitarık ile Karadağ maçlarını kesinlikle kazanması gereken Milli Takıma bu sonuçlar da yetmiyor. Diğer yandan grup lideri Hollanda'nın en fazla 1, Norveç'in ise en fazla 3 puan alarak grup aşamasını tamamlaması gerekiyor.

Hollanda eğer grubu lider olarak tamamlarsa Norveç'in kalan iki naçta 3 puan alması halinde Türkiye Katar biletini alarak Dünya Kupasında yer almaya hak kazanacak.

Milli Takım kalan iki maçı kazanır diğer yandan Norveç 4 puan toplarsa puanlar eşitlenecek. Bu durumda genel averaja bakılacak. Norveç'in son iki maçını da kaybetmesi halinde ise Türkiye'nin bir maçını kazanması ikincilik için yeterli olacak.

Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar? A Milli Takım Dünya Kupası'na Nasıl Gider? ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası milli takım gruptan nasıl çıkar dünya kupası elemeleri türkiye cebelitarık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.