Milli Takım, EURO 2020 için son virajda!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020'ye katılma yolunda bu akşam İzlanda ile kritik bir maçta karşılaşacak. H Grubu'nda Türkiye, Fransa ve İzlanda grupta ilk 2 sırayı alabilmek için kıyasıya bir mücadele verirken EURO 2020 hesapları yapılmaya başlandı. İşte Türkiye'nin gruptan çıkma ihtimalleri....

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde H Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, grupta son viraja lider giriyor. 

Grubunda, son dünya şampiyonu Fransa'nın yanı sıra İzlanda, Arnavutluk, Moldova ve Andorra ile mücadele eden ay-yıldızlı takım, averajla Fransa'nın önünde lider durumda bulunuyor.

Oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan milliler, İzlanda ve Andorra ile yapacağı son 2 karşılaşma öncesinde büyük bir avantaja sahip.

BERABERLİK YETİYOR

Milliler, İzlanda maçında berabere kalsa dahi, Andorra ile yapılacak son karşılaşma öncesi 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantileyecek. Olası bir İzlanda galibiyetinde ise son maçta Andorra'yı yenmemiz takdirinde yine elemelere katılacağız.

Milli Takım, EURO 2020 için son virajda!

5. AVRUPA ŞAMPİYONASI KAPIDA

A Milli Takım, H Grubu'nu ilk 2'de bitirmesi durumunda tarihinde 5. kez Avrupa Şampiyonası'nda yerini alacak.

A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası bileti alması halinde 1996, 2000, 2008 ve 2016'dan sonra EURO 2020'de de mücadele edecek.

5 YIL SONRA TÜRK TELEKOM STADI'NDA

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde İstanbul'da perşembe günü İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, 5 yıl sonra Türk Telekom Stadı'nda maç yapacak.

Ay-yıldızlı ekip, bu stattaki son maçını 16 Kasım 2014'te Kazakistan ile oynamış ve Burak Yılmaz (2) ve Serdar Aziz'in golleriyle 3-1 kazanmıştı.

Bu karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, kale arkası tribününde bulunan bazı taraftarlarla gerginlik yaşamıştı. Bu gerginlik sonrasında ise Volkan Demirel, stadı terk etmişti.

 

Milli Takım, EURO 2020 için son virajda! ile ilgili etiketler Türkiye Fransa EURO 2020 İzlanda A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.