Milli stoper için girişimler başladı!

Savunmada büyük sorun yaşayan Fenerbahçe'de, stoper için Simon Kjaer, Zanka ve Martin Skrtel isimleri gündemdeyken, milli futbolcu Çağlar Söyüncü de listeye girdi.

Sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç, stopere iki takviye birden yapmayı planladıklarını söylemişti. Simon Kjaer, Zanka ve Martin Skrtel isimleri konuşulurken, Çağlar Söyüncü de gündeme geldi. Geçtiğimiz sezonlarda da Fenerbahçe’nin transfer listesine giren 23 yaşındaki savunma oyuncusu için durum araştırması yapılacak. Damien Comolli’nin bu konuda çalışmalara başladığı öğrenildi.

MAGUIRE’IN YERİNE DUNK

Çağlar Söyüncü, geçtiğimiz sezon başında 21 milyon euroya Leicester’a transfer oldu. Ancak beklediği forma şansını bulamadı. Milli savunmacı, Harry Maguire’ın Manchester United’a gitmesi halinde daha fazla süre alacağını düşünüyordu. Ancak Leicester’ın, Maguire’ın satılması halinde Brighton’dan Lewis Dunk’ı alma planı, Çağlar’ın ayrılma ihtimalini artırdı. Üstelik geçen sezon kiralandığı Celtic’te başarılı performans sergileyen Hırvat savunmacı Benkovic de takıma döndü.

FORMA GİYMEK İSTİYOR

Fenerbahçe, Leicester’ın kiralama seçeneğine olumlu bakması halinde Çağlar Söyüncü için teklif yapmayı planlıyor. 23 yaşına gelen Çağlar, artık düzenli forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istiyor. Milli oyuncunun kiralık olarak ayrılmaya sıcak bakması, sarı-lacivertliler için önemli bir artı.

Milli stoper için girişimler başladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Comolli Transfer Çağlar Söyüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.