Milli sporcu karısını boşayıp Aleyna Tilki ile evlenmek istiyor!

Milli boksör Sinan Ulutürk, 6 yıllık eşi sunucu Leyle Süleymanova'ya şiddet uyguladığı iddiası ile gündemde. Azeri asıllı sunucu Süleymanova, eşinden şiddet gördüğünü söyleyerek, ""Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor açıklamasında bulundu.

Azerbaycan TV sunucusu Leyla Süleymanova, eşi Milli boksör Sinan Ulutürk'ten şiddet gördüğünü itiraf etti. Ulutürk'ten 10 yaş büyük olan sunucu, şiddet ve aldatmaya maruz kaldığını açıkladı.

"BOŞANIP ALEYNA TİLKİ İLE EVLENECEĞİM"

Evliliğinde yaşadığı sorunları anlatan Süleymanova, "Eşim, sen benden büyüksün, kendime genç kadın alacağım, gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyerek bana baskı uyguluyor" şeklinde konuştu.

Eşinin davasının ardından ihanete uğradığını ileri süren milli boksör de 1 milyon TL tazminat istedi.

Milli sporcu karısını boşayıp Aleyna Tilki ile evlenmek istiyor! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki sinan ulutürk leyla süleymanova
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.