Milli Savunma Üniversitesi Subay Öğretmenler ve Mühendisler arıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Savunma Üniversitesi'nde görevlendirilmek üzere Muvazzaf Subay alımı yapıldığı duyuruldu. Subay Öğretmen ve Mühendis Subay olarak görev almak isteyen vatandaşlar, başvurularını e-devlet üzerinden yapabilecek. İşte detaylar...

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Savunma Üniversitesi görevlendirmek üzere 2021 yılı dış kaynaktan Muvazzaf Subay alımı yapacağını duyurdu. 

BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI

Milli Savunma Bakanlığı Subay Öğretmen ve Mühendis Subay adayları için başvuru kılavuzunu yayımladı.  

Subay Öğretmen ve Mühendis başvuru kılavuzu için tıklayınız

ÖĞRETMEN VE MÜHENDİS SUBAY ADAYI BRANŞLARI

İnternet sitesinden yaptığı duyuru ile Milli Savunma Üniversitesi, görevlendireceği subay Öğretmen ve Mühendis branşlarını da açıkladı.

İşte görevlendirilecek branşlar...

Milli Savunma Üniversitesi Subay Öğretmenler ve Mühendisler arıyor!

MUVAZZAF SUBAY BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

TÜrk Silahlı Kuvvetlerinde görev almak isteyen Muvazzaf Subay adayları, başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklar. Şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Başvurular 14 Kasım Pazar günü saat 23.59'te sona erecek. 

 

Milli Savunma Üniversitesi Subay Öğretmenler ve Mühendisler arıyor! ile ilgili etiketler Milli Savunma Üniversitesi Öğretmen mühendis muvazzaf İlan başvuru subay kılavuz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.