Milli Savunma Bakanlığı, yangınlarla savaşan TSK personelini paylaştı!

Milli Savunma Bakanlığı, Muğla'da yangınlara müdahale eden Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının görüntülerini paylaştı. Ordunun söndürme çalışmalarına olan dahli, merak konusu olmuştu. Tartışmalara son noktayı Milli Savunma Bakanlığı, paylaştığı görüntülerle koydu.

Milli Savunma Bakanlığı, Muğla’nın Dalaman ilçesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerinin yangınlara müdahale görüntüleri paylaştı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Muğla’nın Dalaman ilçesindeki yangınlara müdahale ettiği görüntüleri paylaştı.

'HER ZAMAN VE HER YERDE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ'

Paylaşılan görüntülerde ise şu ifadelere yer verildi:

“Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadelede, yangınla mücadelede her zaman ve her yerde milletinin emrinde, milletinin yanında.”

SADECE YANGIN KIYAFETLİ PERSONEL ORDU MENSUBU

Fotoğraflardaki kişilerden bazılarının bıyıklı olması ve kamuflajlı olmamaları ise sinirleri iyice gerilmiş olan bazı insanlarda soru işareti uyandırdı.

Fotoğraflardaki askeri personel, yangın kıyafeti giymiş olanlar.

Bu personeller, Hv.K.K.K.lığında uçak yangınları ile mücadele etmek üzere görevli ARFF personeli.

ARFF personeli doğal olarak kamuflaj giymemekte, yangın kıyafeti giymekte.

Gri kamuflaj boyalı araç ise Hv.K.K'ya ait Sisu Yangın Aracı.

Milli Savunma Bakanlığı, yangınlarla savaşan TSK personelini paylaştı! ile ilgili etiketler Muğla Türk Silahlı Kuvvetleri Milli Savunma Bakanlığı Yangın Orman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.