Milli Savunma Bakanlığı, Afganistan'daki askerlerin şefkatini paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Afganistan'da görev yapan Türk personelin can pazarından kurtarılan bebeklere şefkatle sahip çıkmasının görüntülerini paylaştı. Bu yürek ısıtan fotoğrafların tamamlayıcısı olarak da Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir.' sözünü aktardı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afganistan'daki insanlık dramının ve can pazarının tam ortasında kalan çocuk ve bebeklerin umut ışığı olmaya devam ediyor. 

Şefkatle ve ilgiyle bebeklerle ilgilenen kahraman Türk personel, Afgan halkının bu karanlık günlerindeki acısını bir nebze olsun giderme gayreti gösteriyor. 

Milli Savunma Bakanlığı, Afganistan'daki askerlerin şefkatini paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı, Afganistan'daki askerlerin şefkatini paylaştı - Resim : 2

Milli Savunma Bakanlığı, Afganistan'daki askerlerin şefkatini paylaştı - Resim : 3

Milli Savunma Bakanlığı, Afganistan'daki askerlerin şefkatini paylaştı - Resim : 4

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PAYLAŞTI

Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı ve dört adet görsel içeren açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir.

(Gazi Mustafa Kemal Atatürk)

 

Milli Savunma Bakanlığı, Afganistan'daki askerlerin şefkatini paylaştı ile ilgili etiketler Afganistan Türk asker TSK Türk Silahlı Kuvvetleri Bebek Milli Savunma Bakanlığı Twitter şefkat yardım msb
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.