Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: Muğla'ya çıkarma gemisi ve karakol botu sevk edildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan orman yangınlarıyla mücadele konusunda açıklama geldi. Bakanlık, vatandaşların tahliyesi için Ören ve Milas bölgelerine Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edildiğini bildirdi.

Orman yangınlarıyla mücadele özellikle Marmaris, Bodrum ve Milas'ta devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı son açıklamada 38 ilde 163 yangın çıktığını belirterek, 152 tanesinin söndürüldüğünü açıkladı. Yangınlara karşı 16 uçak, 9 İHA, 51 helikopter, 1 insansız hava helikopteri, 805 tanker, 155 iş makinesi, yaklaşık 5 bin 200 personel ile mücadele ediliyor.

MSB AÇIKLADI

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı son açıklamada Ören ve Milas'a vatandaşları tahliyesi için bir çıkarma gemisi ve bir karakol botu sevk edildiğini bildirdi. Bakanlığın Tiwtter hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Muğla’daki yangın söndürme faaliyetlerine destek olmak ve ihtiyaç hâlinde bölgedeki vatandaşlarımızı denizden tahliye etmek maksadıyla, Ören ve Milas bölgelerine Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza ait bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edilmiştir."

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: Muğla'ya çıkarma gemisi ve karakol botu sevk edildi ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Milas deniz kuvvetleri komutanlığı çıkarma gemisi karakol botu ören
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.