Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: ABD ile Türkiye'de toplantı yapılması konusunda mutabık kalındı

Milli Savunma Bakanlığı, ABD'de askeri heyetler arasında yapılan toplantı konusunda açıklama yaptı. Açıklamada "ABD'de yapılan askeri heyetler arasındaki toplantı olumlu ve yapıcı bir ortamda geçti, müteakip toplantının Türkiye’de yapılması konusunda mutabık kalındı" ifadeleri yer aldı.

ABD ve Türkiye arasında askeri heyetlerin görüşmeleri sürüyor. Son görüşme ABD'de yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan, Washington'daki Türkiye-ABD Savunma Bakanlıkları arasında Yüksek Düzeyli Savunma Grup Toplantısı'na ilişkin açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Olumlu ve yapıcı bir ortamda geçen toplantıda askeri heyetler arasında ikili ve bölgesel savunma güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Müteakip toplantının Türkiye’de yapılması konusunda mutabık kalındı.''

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: ABD ile Türkiye'de toplantı yapılması konusunda mutabık kalındı ile ilgili etiketler ABD Milli Savunma Bakanlığı toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.