Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 2 operasyonda 8 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda ve Barış Pınarı bölgesinde yapılan operasyonlarda toplam 8 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Bakanlığın açıklamasında terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünün altı çizildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Operasyonu bölgesinde 3, Barış Pınarı bölgesinde ise 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Pençe-Yıldırım Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." ifadelerine yer verildi.

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Barış Pınarı bölgesinde düenlenen operasyonda ise 5 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 2 operasyonda 8 terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Operasyon terörist mili savunma bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.