Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın uçağı acil iniş gerçekleştirdi!

Alınan bilgilere göre Bakan Akar'ın uçağı Gaziantep'ten havalandıktan kısa süre sonra Bakan Akar'ın talimatıyla, havada yaşanan bir sorun yüzünden acil iniş yapma kararı aldı. Detaylar geliyor...

Alınan bilgilere göre Bakan Akar'ın uçağı Gaziantep'ten havalandıktan kısa süre sonra Bakan Akar'ın talimatıyla, havada yaşanan bir sorun yüzünden Adana'ya acil iniş yapma kararı aldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği sınır hattındaki 2. Ordu İleri Komuta Yeri'ndeki inceleme ve denetlemelerinin ardından Gaziantep'ten ayrıldı.

KALKIŞ SIRASINDA ÇARPILAN KUŞ, UÇAĞIN CAMINI ÇATLATTI

Gaziantep Havalimanı'ndan Vali Davut Gül, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından uğurlanan Akar ve komutanları taşıyan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçağın camının kalkıştan kısa süre sonra kuş çarpması sonucu çatladığı öğrenildi.

ASKERİ HAVALİMANI'NA ACİL İNİŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bunun üzerine rotasını en yakın havalimanına çeviren uçağın Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'na acil iniş yaptığı, Bakan Akar ve komutanlarla ilgili herhangi bir olumsuz durumun olmadığı öğrenildi.

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın uçağı acil iniş gerçekleştirdi! ile ilgili etiketler uçak Bakan Akar acil iniş sabotaj kuş
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.