Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a, 'fahri profesör' unvanı verildi!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Uludağ Üniversitesi tarafından 'fahri profesörlük' ile ödüllendirildi. Bakan Akar, kendisine verilen bu unvanı şehit ve gazilere ithaf ederek, "Şahsıma tevdi edilen Fahri Profesörlük payesini kahraman ve fedakâr silah arkadaşlarım adına alıyor, tüm şehit ve gazilerimize ithaf ediyorum." ifadelerini kullandı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Uludağ Üniversitesi tarafından takdim edilen “Fahri Profesörlük” unvanını şehit ve gazilere ithaf etti. 

Bakan Akar, kendisine verilen unvan için "Şahsıma tevdi edilen Fahri Profesörlük payesini kahraman ve fedakâr silah arkadaşlarım adına alıyor, tüm şehit ve gazilerimize ithaf ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım şu şekilde:

 

SuperHaber

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a, 'fahri profesör' unvanı verildi! ile ilgili etiketler Hulusi Akar Bursa fahri profesör Uludağ Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.