Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan'da!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmî ziyarette kapsamında Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Bakan Akar, Pakistanlı üst düzey askeri yetkililerle görüşme gerçekleştirecek. Pakistan, özellikle Afganistan konusunda en kilit ülke olarak öne çıkıyor. Ayrıca, KKTC'yi tanımaya da çok yakın olduğu uluslararası medyaya sızdı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmî ziyaret kapsamında Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi.

Akar’ı havalimanında Pakistanlı yetkililer ve Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul tarafından karşılandı.

Akar ziyaret kapsamında, Pakistan Savunma Bakanı Pervez Khattak, Pakistan Savunma ve Üretim Bakanı Zobaida Jalal ve Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Qamar Javed Bajwa ile bir araya gelecek.

Görüşmelerde, Türkiye ve Pakistan arasındaki askeri, güvenlik ve savunma sanayi alanındaki iş birliği konularının ele alınması beklenirken, Afganistan’daki son gelişmelerin ele alınacağı düşünülüyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan'da! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanı Pakistan Afganistan Kıbrıs KKTC Akar İslamabad ziyaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.