Milli Savunma Bakanı Canikli, nikah şahidi oldu!

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk'ün oğlu Hüseyin Öztürk ile Tuğçe Korucu'nun nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Canikli, Öztürk'ün oğlu Hüseyin Öztürk ile Tuğçe Korucu'nun  Kırıkkale'de bir düğün salonunda düzenlenen düğününde nikah şahidi oldu.  Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, çiftin nikahını  Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı.
Milli Savunma Bakanı Canikli, nikah şahidi oldu!
 
Çiftin nikah şahitliğini yapan Bakan Canikli, evlilik cüzdanını  verdiği Tuğçe ve Hüseyin Öztürk'e mutluluk diledi. Törene, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale  Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh  Dağdelen, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve davetliler katıldı.
Milli Savunma Bakanı Canikli, nikah şahidi oldu! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli nikah şahidi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.