Milli Savunma Bakanı Akar sınırın sıfır noktasında!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte sınırın sıfır noktasına gitti. Birliklerde inceleme yapan Akar, İdlib'deki harekatın sevk ve idaresinin gerçekleştirildiği komuta yerine geçti. Burada top, ÇNRA ve SİHA atışları hakkında bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ,Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Suriye sınırının sıfır noktasındaki birliklerde incelemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Akar ve komutanlar, incelemelerinin ardından İdlib'deki faaliyetlerin sevk ve idare edildiği 2. Ordu Taktik Komuta Yeri'ne geçti.

Bakan Akar, Harekat Merkezi'nde gün boyu yapılan etkili top, ÇNRA ve SİHA atışları ile manevra unsurlarının faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Akar sınırın sıfır noktasında! ile ilgili etiketler Hulusi Akar Genelkurmay Milli Savunma Bakanı SİHA İdlib 2. Ordu Taktik Komuta Yeri çnra top manevra harekat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.