Milli Savunma Bakanı Akar sınır hattında incelemeler yapıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki heyetle birlikte Suriye sınırında incelemeler ce denetlemeler yapıyor. 2. Ordu İleri Komuta Yeri'nde incelemeler yapan Akar'ın sınır ötesindeki komutanlarla video konferans yöntemiyle görüşme yapması bekleniyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği 2. Ordu İleri Komuta Yeri'nde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Milli Savunma Bakanı Akar sınır hattında incelemeler yapıyor

Akar, beraberinde Orgeneral Güler ve Orgeneral Dündar ile geldiği Gaziantep Havalimanı'nda, Vali Davut Gül, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Milli Savunma Bakanı Akar sınır hattında incelemeler yapıyor - Resim : 2

Bakan Akar ve beraberindeki komutanlar, daha sonra sınır hattında yer alan ve Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği 2. Ordu İleri Komuta Yeri ve 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Esas Komuta Yeri'ne geçti.

Milli Savunma Bakanı Akar sınır hattında incelemeler yapıyor - Resim : 3

Buradaki inceleme ve denetlemelerini sürdüren Akar'ın, sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans yöntemi ile bir araya gelmesi, sahadaki son duruma ilişkin bilgi alması ve talimatlar vermesi bekleniyor.

Milli Savunma Bakanı Akar sınır hattında incelemeler yapıyor ile ilgili etiketler Hulusi Akar Suriye sınır inceleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.