Milli Piyango'da Demirören dönemi başlıyor

T.C. Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izleme ve denetimine tabi olarak şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen Demirören Holding iştiraki Sisal Şans, 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başlıyor.

Yaygın erişim ağı ve şans oyunları alanındaki global deneyimiyle Türkiye ekonomisine katkı sunmak üzere yola çıkan Sisal Şans, 1 Ağustos 2020 tarihinde faaliyetlerine başlıyor.

Türkiye'nin en köklü markalarından Milli Piyango'nun ürün yelpazesine yepyeni oyunlar kazandıracak olan Sisal Şans, farklı bir şans oyunları deneyiminin yaşanacağı, yepyeni bir dönem başlatıyor.

Sisal Şans, ilk çekilişini büyük ikramiyenin 25 milyon TL olduğu Süper Loto ile 2 Ağustos'ta gerçekleştirecek. 3 Ağustos'ta ise Çılgın Sayısal Loto'nun yeni dönem ilk çekilişiyle Sayısal Loto tarihindeki en yüksek büyük ikramiye olan 50 milyon TL kazanma fırsatı sunacak.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Türkiye'nin en köklü markalarından biri olan Milli Piyango ile yepyeni bir döneme başlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sisal Şans CEO'su Selim Ergün, “1926 yılında kurulan Milli Piyango, hepimizin hayatında yer etmiş, ekonomimize önemli kaynak sağlayan, ülkemizin en köklü markalarından biri. Biz de Sisal Şans olarak bu bilinç ve sorumlulukla yoğun bir çalışma gerçekleştirdik, sıfırdan kurulan yepyeni bir şirket olarak oyunseverler için de heyecan verici bir deneyim hazırladık. Bu süreçte ülke ekonomisine katma değer sağlayacak faaliyetlerin yanı sıra katlanarak giden bir istihdam da yaratmak istiyoruz. Toplam hasılatı artırmayı ve devlet hazinesine aktarılan miktarı yükselterek ülkemizin kazanmasını hedefliyoruz” dedi.

50 MİLYON EURO'LUK KAPSAMLI YATIRIM

Altyapı, teknoloji, insan kaynakları, bayiler ve markaya 50 milyon Euro'luk kapsamlı bir yatırım yaptıklarının altını çizen Ergün, “Yenilediğimiz marka kimliğiyle satış kanallarını artıracak, online platformda oynanabilen oyunları hedef kitleye sunarken bayi ağımızı da genişleteceğiz” şeklinde sözlerine devam etti.

GLOBAL DENEYİM VE YEREL BİLGİ BİRİKİMİNİN BULUŞMASI

Bir Demirören Holding iştiraki olan Sisal Şans; ülkemiz şans oyunları sektörünün deneyimli kurumu Şans Dijital ve İnteraktif Hizmetler Teknoloji Yatırım AŞ'nin yüzde 51 ve İtalyan Sisal S.p.A'nın yüzde 49'luk katılım payından oluşuyor. İtalya'da 1946 yılından bu yana başarıyla faaliyet gösteren, “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) sertifikasına sahip Sisal S.p.A, Fas da dahil olmak üzere 2019 itibariyle 40.000'den fazla satış noktasına sahiptir.

Türkiye'de 1956'dan beri, ulusal ve uluslararası arenada uzun vadeli ve sürekli yatırımlar gerçekleştirerek ekonomiye katma değer sağlayan Demirören Holding, tüm operasyonları dahil olmak üzere Türkiye çapında 18.000'i aşkın bayisiyle faaliyetlerine devam ediyor.

OYUN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIYOR

Yeni dönemde oyuncuları bekleyen değişikliklerin başında, belirlenen ikramiye dağıtım oranları geliyor. 2019'da yüzde 47.5 olan ikramiye dağıtım oranı, yeni dönemde yüzde 59'a yükseliyor. Sisal Şans, önümüzdeki dönemde Milli Piyango'nun mevcut ürünlerini geliştirmenin yanı sıra yepyeni ve eğlenceli ürünlerle pazara heyecan ve dinamizm katacak.

TÜM ÇEKİLİŞLER CANLI YAYINLANACAK

Önümüzdeki dönemde, son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda yapılan çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam edecek. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda yapılacak çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak ve dileyen herkes çekilişe katılabilecek.

HAFTANIN 3 GÜNÜ SAYISAL VE SÜPER LOTO ÇEKİLİŞLERİ

Yenilenen sayısal oyunlar arasında Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara gelirken, Kazı Kazan oyunları arasında ise yeni Kazı Kazan oyunu olan “Altın” , Şans Dağı ve 12 Ay gibi oyunlar yer alacak ve Kazı Kazan'da oyunculara 200 bin TL'den, 1 milyon 200 bin TL'ye varan miktarlarda büyük ikramiye kazanma şansı sunulacak. Yeni dönemde Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiyenin 250 milyon TL'ye ulaşması beklenirken, Sayısal Loto ve Süper Loto çekilişleri bundan böyle haftanın 3 günü gerçekleştirilecek. Bir klasik olan Milli Piyango da her zamanki çekiliş günlerinde oyunseverlerle buluşmaya devam edecek. Bilet güvenliği yeni teknolojilerle artırılan Milli Piyango'da ise yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL kazanma fırsatı sunulacak.

Milli Piyango'da Demirören dönemi başlıyor ile ilgili etiketler Demirören Holding Milli Piyango 1 Ağustos Şisal Şans milli piyango idaresi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.