Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Büyük İkramiye Ne Kadar? (Tam, Yarım, Çeyrek bilet fiyatları)

31 Aralık 2021 akşamı çekilecek Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi öncesi bilet fiyatları da belli oldu. Tam, Yarım, Çeyrek Milli Piyango Bilet fiyatları konusu merakla araştırılıyor. Milli Piyango Yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi ne kadar?

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi için artık geri sayım başladı. Yeni yıla zengin olarak girmenin hayalini kuran vatandaşlar her yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşı da Milli Piyango bileti alarak hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Tam, Yarım, Çeyrek bilet fiyatları da belli oldu. 120 Milyon TL büyük ikramiyesiyle iştah kabartan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinde biletler kaç TL?

31 Aralık 2021 akşamında ikramiyeler sahibini bulacak. Yılbaşı özel çekilişinin tüm detayları ve kazanan numaralar Milli Piyango sitesinde yayınlanacak.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak. Amorti sonuçları da yine yılbaşı özel çekiliş sonuçlarıyla birlikte belli olacak.

Milli Piyango 2021 Yılbaşı Özel Çekilişi başladı! İşte ikramiye kazanan  nuramalar... - Internet Haber

TAM, YARIM, ÇEYREK BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Yılbaşı özel çekilişine katılmak isteyen milyonlarca vatandaş hem bayilerden hem de online olarak Milli Piyango bileti alabilecek. Tam bilet 120, Yarım Bilet 60 ve çeyrek bilet 30 TL'den satılıyor.

Büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar sürecek olan Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde talihlilerin uyması gereken kurallar neler?

Milli Piyango İdaresi (MPİ) Yılbaşı özel çekilişi saat kaçta? 2020 Milli  Piyango bileti fiyatları

Milli Piyango biletleri üçe ayrılır: Tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet. Oynanan ve kazanılan bilet tam bilet ise ikramiyenin tamamı, yarım bilet ise ikramiyenin yarısı, çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır. Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor. Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir.

Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştiriliyor ve canlı olarak yayınlanıyor. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa veriyor.

 

 

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Büyük İkramiye Ne Kadar? (Tam, Yarım, Çeyrek bilet fiyatları) ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşı özel çekilişi milli piyango yılbaşı bilet fiyatları tam bilet fiyatı çeyrek bilet fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.