Milli Piyango Büyük ikramiye hangi bilete çıktı 2022? (Tam, Yarım, Çeyrek)

Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklanmaya devam ediyor. 2022 yılbaşı 120 milyon TL olarak açıklanan Milli Piyango büyük ikramiyesi çeyrek, tam, yarım hangi bilete çıktı?

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı 31 Aralık saat 23:00'da başlayacak olan Milli Piyango Büyük ikramiye çekilişinde olacak. 120 milyon TL olarak belirlenen ve toplam ikramiye tutarı 670 milyon 760 bin TL olan Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde biletler elde hazır bekliyor.

Milli Piyango 2022 yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı.

BÜYÜK İKRAMİYE HANGİ BİLETE ÇIKTI 2022?

31 Aralık günü saat 17:00'da başlayan Milli Piyango çekilişi halen devam ediyor. Saat 23:00 itibariyle başlayacak olan büyük ikramiye çekilişi sonrası kazanan numaralar da belli olacak.

Milli Piyango büyük ikramiye çeyrek bilet, yarım bilet ve Tam biletlerden birisine isabet edecek. Sonuçlar açıklandığında haberimizde olacak.

 

 

Milli Piyango Büyük ikramiye hangi bilete çıktı 2022? (Tam, Yarım, Çeyrek) ile ilgili etiketler Milli Piyango büyük ikramiye hangi bilete çıktı Milli Piyango yılbaşı çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.