Milli Piyango biletinde mühür şart mı? Mühürsüz bilet geçerli mi?

Milli Piyango 31 Aralık yılbaşı özel çekilişine az bir zaman kala biletlerdeki mühür konusunda vatandaşların kafası biraz karıştı. Bayilerde yaşanan uzun kuyruklar sonrasında Milli Piyango biletinde mühür şart mı sorusu yeniden gündem oldu.

Umutlarını Milli Piyango çekilişine bağlayan vatandaşlar büyük ikramiyenin kendisine çıkacağı yönündeki hayallerine de her an yenisini ekliyor. Pandemi dolayısıyla genel anlamda internet üzerinden online olarak satılan biletler çoğunluktayken yine de bazı vatandaşlar biletlerini bayilerden almayı tercih ediyor.

MÜHÜRSÜZ MİLLİ PİYANGO BİLETİ GEÇERLİ Mİ?

Milli Piyango biletlerinde mühür olup olmaması aslında pek önem arz etmez. Önemli olan biletin gerçek olmasıdır. Yani sahte bir bilette mührün olması o biletin geçerliliğini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Aynı şekilde sahte olmayan bir bilette mühür olmasa da o bilet geçerlidir.

Gerçek biletlerin sol alt köşesinde kontrol numaraları kabarık bir şekilde yer alır. Sahte biletlerde ise bu kabartma yapılamaz. Bilet ışığa tutulduğunda üzerinde Milli Piyango'nun MP logosu görülmeli, mavi ve açık yeşil renklerinde parlayan kesik çizgiler şeklindeki elyaflar görünmelidir.

Milli Piyango biletinde mühür şart mı? Mühürsüz bilet geçerli mi? ile ilgili etiketler Milli Piyango bilet mühür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.